Thanksgiving SEO technologických magazínov

Zaznamenané v technologických magazínoch minulého týždňa: Holiday Shoppers, Tiger Woods Injured in Car Accident a samozrejme to najdôležitejšie Thanksgiving Meals Average 2,200 Calories Per Serving.

Všimli ste si, ako píšu americké technologické magazíny články o absolútne nesúvisiacich témach? Znásilnenie štatistík prepierania aktuálnych spoločenských tém na sieťach Twitter a Facebook je tou najjednoduchšou fintou, ako sa zviesť na nesúvisiacich kľúčových frázach.

A čo slovenské udalosti? Minulý týždeň sme mali na Slovensku druhé kolo volieb, no išlo len o druhé kolo a len o VUC, takže nejaké súvisiace články by toho vo vyhľadávačoch asi veľa netrhli. Zato obsadenie Facebookovských skupín s názvom slovenských okresných miest sa pre sme.sk zdalo dostatočne lukratívne. Tak sa na to vrhli a keďže slovenské samosprávy samozrejme žijú stále v 90. rokoch minulého storočia, nie je proti tomuto počínaniu ani veľmi čo namietať.

  • Nie je Banská Bystrica http://www.facebook.com/pages/Banska-Bystrica/15638099703
  • ako Banská Bystrica http://www.facebook.com/pages/Banska-Bystrica/150188297919

Kým SEO tu máme už pár rokov, optimalizácia pre sprivatizované kusy internetu je záležitosť nová. Nestojíte na nástupišti, zatiaľ čo vlaky okolo vás frčia?

Share Button

Vložte komentár