Google začal uvádzať uvedenie svojho browsera Google Chrome

Áno, nejedná sa o uvedenie, ide skutočne o uvedenie uvedenia. Zatiaľ nie je k dispozícii ani beta verzia na stiahnutie a inštaláciu prehliadača webových stránok Google Chrome.

Ako hlavné vlastnosti prehliadača Chrome, ak ako ich uvádza Google blog:

  • Jednoduchý dizajn bez zbytočných kudrliniek (To most people, it isn’t the browser that matters. It’s only a tool to run the important stuff — the pages, sites and applications that make up the web. Like the classic Google homepage, Google Chrome is clean and fast.
  • Má to byť prehliadač – platforma pre webové aplikácie (Under the hood, we were able to build the foundation of a browser that runs today’s complex web applications much better.)
  • Záložky (taby) ako samostatné izolované entity (By keeping each tab in an isolated “sandbox”, we were able to prevent one tab from crashing another and provide improved protection from rogue sites.)
  • Rýchlejší JavaScript, aby tie webové ajaxové aplikácie boli lepšie použiteľné ( We improved speed and responsiveness across the board. We also built a more powerful JavaScript engine, V8, to power the next generation of web applications that aren’t even possible in today’s browsers.)

Ako som uviedol na úvod, jedná sa len o predstavenie, k dispozííci je na stiahnutie lenkrátky komix na tému nového prehliadača Google Chrome.

Share Button

Vložte komentár