Základné znaky dobre optimalizovanej obsahovej stránky

Veľmi príjemný prehľad jednotlivých faktorov, ktoré sa oplatí dodržať, aby bola obsahová stránka k svetu návštevníkov a svetu vyhľadávačov čo najviac prívetivá priniesol SEOmoz:

In this blog post, I’m going to share our top recommendations for achieving on-page, keyword-targeting “perfection,” or, at least, close to it. Some of these are backed by data points, correlation studies and extensive testing while others are simply gut-feelings based on experience. As with all things SEO, we recommend constant testing and refinement, though this knowledge can help you kick-start the process.

SEOmoz | Perfecting Keyword Targeting & On-Page Optimization.

Ako prvé zamyslenie, ako podklad pre zadanie prác, ako vodítko pre výber a kontrolu dodávateľov je to skutočne šikovne spísaná pomôcka.

A keď sme už pri tých odkazoch na súpis rád, pridáme ešte jednu. Sociálne siete sa s narastajúcim počtom slovenských a českých užívateľov stávajú atraktívnym priestorom pre marketing. Ako si vybrať správneho poradcu pre marketing v sociálnych sieťach ako sú Facebook a Twitter vám dobre poradí článok Jak rozpoznat experta na sociální média.

10 z 10 správnych odpovedí získate aj keď o pomoc s marketingom v prostredí Facebook-u a Twitter-u požiadate cez kontaktný formulár spoločnosť Infolek.

Share Button

Vložte komentár